Het assortiment van onze bezorgdienst

Bij een Biertaxi of bier bezorger denken de meeste mensen alleen aan bier en andere alcoholische dranken. Wanneer nieuwe klanten ons bellen en vragen wat wij allemaal hebben dan staan ze versteld van ons aanbod. Bij ons hoef je dus niet alleen te denken aan dranken maar ons kun je ook bellen voor pizza’s, snoep, gezelschapsspelletjes en nog vele andere producten.
Ons assortiment hebben wij te danken aan Night Market Eindhoven, de rijdende Nightshop & Bierkoerier. Dankzij ons ruime aanbod in producten kunnen wij bijna iedereen tevreden maken en dat binnen een halfuurtje. Het maakt niet uit wat je besteld bij ons, wij komen het gemiddeld binnen een halfuur bij jou thuis bezorgen!

Prijslijst van Bier-Eindhoven.nl

Op onze prijslijst staan bijna alle producten die wij in ons assortiment hebben. Wil jij liever wat anders? dan kun je dit altijd aangeven en zullen wij kijken of wij aan jou wensen kunnen voldoen.
Bel gerust op: 040 – 2 876 543. Onze bezorgtijden zijn 7 dagen per week van 20:00 tot 06:00.

Je kunt onze prijslijst verdelen in de volgende categorieën: 

  • (non) Alcoholische Dranken
  • Zuivel
  • Etenswaren
  • Snoep
  • Koeken
  • Ontbijt
  • Ijs/Diepvries
  • Drogisterij

Al deze producten kun je combineren zo kun jij bijvoorbeeld een heerlijke pizza bestellen in combinatie met wat frisdrank of een biertje.
Bier en pizza thuisbezorgd
Zo maak je van elke avond of nacht een gezellige avond/nacht. Of heb je gewoon honger na het stappen? Of trek voor het slapen gaan? Wij komen het bij jou thuis bezorgen tot vroeg in de ochtend.

Natuurlijk kun je ook gewoon een kratje bier bestellen en het daar bij laten, maar de meeste zullen hem wel kennen: bier is plezier, maar bier en eten is nog meer plezier!

Wij brengen gezelligheid bij u thuis tot wel aan de voordeur! Is het laat in de nacht en het gespreksstof is op en de saaie stilte begint te vallen? Bestel dan een gezelschapsspel en er wordt weer gelachen!

Wil jij liever alleen iets te eten maar geen zware maaltijden? Wij verkopen ook diverse koeken of snoep en bezorgen dit voor dat je het weet bij jou thuis!

Wil je ergens anders bestellen maar ben je niet thuis? Geen probleem! wij komen het bezorgen zolang het maar in regio Eindhoven is.

Hoe gaan wij te werk?

Bij ons draait het niet alleen om scherpe prijzen, wij staan ook garant voor kwaliteit en service. Je geeft je bestelling door en vervolgens gaat Bier Bestellen Eindhoven zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag. Je kunt je bestelling telefonisch aan ons doorgeven of online via de webshop van onze partner. Vervolgens komen onze bezorgers het zo snel mogelijk en gekoeld bij jou bezorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *