Bier in Eindhoven

Bier in Eindhoven

bier eindhoven

Bestel Nu

Iedereen heeft wel een flesje bier in huis, bier is niet te missen in de koelkast. In Eindhoven heeft het meeste uitgaanspubliek wel een kratje Bavaria in huis. Op elk studenten feestje kom je wel Bavaria, Heineken, Jupiler, Corona, Desperados, Grolsch, Amstel of Palm tegen maar vooral Heineken en Bavaria zijn erg populair. Voordat de meeste mensen opstap gaan beginnen ze thuis al aan die bier.

Vaak wordt er ook ingedronken op bekende terrasjes of op de dommelstraat. Ook op het Stratumseind ook wel stratum (Bekend uitgaansgebied) drinken de meeste mensen wel een biertje. Op Stratumseind heb je wel meer dan 50 horeca gelegenheden en daar schenken ze allemaal wel een pilsje. Hier hebben we ook de zogenoemde biercafé’s en bierbrouwerijen. Dat we een brouwerij hadden dat wisten de meeste wel maar wij hebben wel 6 brouwerijen! Bier in Eindhoven is dus niet te missen, zoals in elke stad is het in bijna elke supermarkt te vinden met een uitgebreid assortiment. Ook zie je er veel reclame over in bushokjes, op grote schermen, in de stad zie je overal bierviltjes, flesjes of bekers liggen.

Het is wel duidelijk dat deze geweldige brouwsel ook veel voor Eindhoven betekend en andersom ook. Bavaria is ook een belangrijk symbool voor onze voetbal club PSV. Bavaria is zeker tot en met 2025 de sponsor van PSV en waarschijnlijk wel langer. Bavaria is dankzij onze voetbalclub PSV ook wel een symbool voor Eindhoven. Ook heb je hier verschillende proeverijen en om niet te vergeten de PSV biertour waarbij je een rondleiding krijgt in het PSV Philipsstadion en in het Bavaria brouwerij. Natuurlijk zijn een paar heerlijke pilsjes niet uit te sluiten op een biertour.