Bier flesje openen tips & tricks

Een aantal tips& tricks om je bier flesje te openen.

Iedereen kent het wel je hebt een heerlijk ijskoud biertje maar je hebt geen opener, hoe krijg je je flesje nou open?
De meeste mensen die regelmatig een pilsje drinken die weten wel een aantal methodes.
Hieronder een kort filmpje met een aantal trucs om je flesje bier te openen.

Wij zullen een aantal handige tips nader toelichten:

Met je ring:

Je gebruikt je ring gewoon als opener, je laat de ring aan je vinger en zet het randje van je ring onder de kartels van de dop. Vervolgens maak je een opende beweging zoals je met een normale bier-opener doet.

Met een sleutel:

Buig met de sleutel de kartels van het bier dopje iets naar buiten totdat je er met de punt van de sleutel onder kan. Houd je hand om de hals van het flesje en zet de sleutel onder de dop maar laat hem steunen op je duim. Vervolgens maak je gebruik van de hefboom techniek en je *plop* je kunt genieten!

Met je riem:

Dit is een niet zoveel gebruikte methode maar overigens wel erg makkelijk, dit werkt hetzelfde als een bieropener alleen gebruik je de gesp van je riem.

Met een aansteker:

Dit is de meest gebuikte methode om een biertje te openen. Deze truc werkt ook met de hefboom techniek, je zet het uiteinde van de aansteker onder de dop en gebruikt de aansteker als een hefboom vervolgens plopt het dopje eraf en kun jij van jouw bier genieten!

Met een kratje bier:

Je zet het flesje bier met het randje van de dop op de rand van het kratje, je houdt het flesje met een hand vast en slaat met je andere hand op de bovenkant van de dop. De neerwaartse kracht is harder dan het bierdropje kan hebben en het dopje vliegt eraf.

Conclusie:

Natuurlijk zijn er nog een aantal andere eenvoudige trucs om een biertje te openen maar het aller makkelijkste en veiligste blijft het om een normale bieropener gebruiken, want als je bier op de grond ligt dan heb je er natuurlijk ook niets meer aan.
Er zijn inmiddels ook al een paar handige bier gadgets op de markt waarmee je het leven nog makkelijker maakt.

Dus heb jij bier besteld bij ons in regio Eindhoven maar geen opener in huis? Geen probleem! Bier-Eindhoven.nl heeft een aantal oplossingen voor je.