Biertaxi Eindhoven of niet?

Spreek ik met de Biertaxi ? Dat is een vraag die wij hedendaags nog veel krijgen. Wat wij duidelijk willen maken is dat wij geen deel uitmaken en ook niet samen werken met De Biertaxi Eindhoven. Wij weten dat de meeste mensen deze naam zien als een normale woord en wordt vooral veel gebruikt onder de jongeren.
Samen met de biertaxi hebben wij één ding gemeen en dat is dat wij beiden bier bezorgers zijn.
Wil jij een heerlijk koud biertje bestellen? dan heb jij alsnog de juiste bezorgservice gevonden! Wij bezorgen het ijskoud in zowel Eindhoven, Veldhoven, Best, WaalreValkenswaardOirschot en op nog veel meer plekken!

Wil jij iets bestellen en thuisbezorgd hebben binnen 30 tot 40 minuten? bekijk dan onze Prijslijst en bestel via 06 14 444 733.

 

 Biertaxi-Eindhoven

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze bezorgdienst als jij zin hebt in heerlijke Italiaanse of Duitse wijn of heb jij misschien zin in lekker gekoelde blikje frisdrank? Wij hebben meer dan 250 verschillende producten in ons assortiment en leveren het aan huis!

Onderscheid van De Biertaxi Eindhoven.

De meeste mensen die een soortgelijke bezorgservice nodig hebben is vaak op onverwachte momenten. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde inschatting op een verjaardagsfeestje of een afterparty.
Het komt vaak voor dat jij te weinig drank of snacks hebt ingekocht of niets in huis hebt. In deze gevallen bieden de koeriers een snelle oplossing en zijn ze vaak de redders in nood. In tegendeel kun je vaak bij een standaard koerier alleen maar dranken bestellen maar wat nou als je te weinig eten in huis hebt? Juist daar hebben wij aan gedacht:

Niet alleen qua naam maken wij onderscheid van een standaard biertaxi maar ook qua prijzen, service en ons assortiment.
Wij vonden dat onze buurtgenoten de mogelijkheid moesten hebben om naast bier ook maaltijden, ijs, koffie en drogisterij artikelen te kunnen bestellen (Slechts een kleine greep uit ons assortiment).

Wij vinden het ook belangrijk dat het gratis bezorgd moet worden vanaf een minimale bestelbedrag. Zo bezorgen wij dan ook al helemaal gratis vanaf het minimale bestelbedrag van €15,00. In andere gebieden al vanaf €20,00 of €25,00. Bekijk hier waar wij bezorgenHieronder zijn de voordelen van Bier-Eindhoven.nl op een rijtje gezet:

De goedkoopste bier bezorger.
Bier-Eindhoven.nl

 

De goedkoopste biertaxi van de regio.
 Bestel eenvoudig online.
Gratis thuisbezorgd vanaf het minimum bestelbedrag.
Gratis cadeau service.
Gemiddeld bezorgd binnen 30 minuten.
Grootste assortiment met ruim 250 producten.
Betaal veilig met pin, cash of Ideal.
7 dagen per week open van 20:00 tot 06:00 (ook op feestdagen).
Vele acties op social media en onze website.

Twijfel jij nog steeds over onze service of is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer of stuur ons een berichtje via Social media.
Natuurlijk kun je het ook aan je vrienden vragen wellicht hebben zei al ooit iets bij ons besteld.

Ben jij niet tevreden met onze service of verwacht jij iets meer? mis jij een bepaalde drank of iets anders uit ons assortiment? wat het ook is je kunt het ons altijd vragen want klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Heerlijk koude (non)alcoholische dranken laten bezorgen

Het warme zomer weer komt er aan. De temperaturen beginnen aardig op te lopen. Wat is er lekkerder dan een heerlijk verfrissende biertje op een warme zomerdag? Ook in de zomer bezorgen wij alle dranken gekoeld bij jou thuis. Geef je bestelling aan ons door vanuit je luie stoel en geniet van deze warme dagen!