Bier verkoop in Eindhoven

Bier kopen wordt niet alleen gedaan tijdens het stappen. Ook na het stappen in Eindhoven wordt er regelmatig besteld bij een bierkoerier. Vooral na het stappen is voor de meeste studenten in Eindhoven een gewoonte. Dit heerlijke drank heb je nooit genoeg in huis maar gelukkig bestaat er een biertaxi. Niet alleen uitgaanspubliek koopt af en toe een biertje maar ook veel mensen die gezellig thuis met vrienden of familie een film gaan kijken of een spelletje gaan spelen maken regelmatig gebruik van een biertaxi in Eindhoven. Wij vroegen ons af wat voor welke soort het meeste wordt besteld en gingen een onderzoek houden.

Interviews

Onbewust hebben wij meer dan 50 personen geïnterviewd die woonachtig waren in Eindhoven. Wij zijn erachter gekomen dat de meeste personen onder de 30 jaar het meest blikjes Bavaria pilsener kochten, zowel de Bavaria Pilsener 33cl. Als de Bavaria Pilsener 50cl.
In de meeste gevallen werden deze afgenomen in grotere hoeveelheden per Tray (Bavaria) in een Tray Bavaria zitten 24 blikjes en deze zijn gemakkelijk te krijgen in Eindhoven. Ook worden Heineken partypacks vaak besteld dit zijn dozen met 24 flesjes ( draaidop).
Een Tray Bavaria of een Heineken partypack thuisbezorgd krijgen is meestal voldaan binnen 30 minuten. Ook werden er regelmatig Corona, Desperados en/of andere dranken besteld.
Bij personen boven de 30 jaar merkte wij dat er vooral kratjes worden gekocht, dan hebben we het over Kleine kratjes Bavaria (12 flesjes), grote kratjes Bavaria, Kratjes Jupiler maar ook Heineken Partypacks.

Meestal wordt een tray Bavaria, een Krat Jupiler of een Heineken Partypack gratis thuisbezorgd in alle bezorggebieden. Om bier (bijvoorbeeld) een Tray Bavaria, Kratje Bavaria, krat Jupiler of een Heineken partypack te kopen in Eindhoven is zeer eenvoudig, het kost je een enkel belletje of een paar klikken op de website.
De meeste mensen die het kopen doen dat op de terugweg naar huis, zo hoefde ze thuis niet zolang te wachten op een bierbezorger in Eindhoven.

Bier bestellen Eindhoven
Bier bezorger

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *