Carnaval Eindhoven

Carnaval Eindhoven

Het is alweer bijna carnaval in Eindhoven ook wel bekend als de lampegat, vanaf 5 t/m 9 Februari staat heel Eindhoven op z´n kop van gezelligheid.
In heel Eindhoven is het te vieren maar vooral in het centrum is het het drukste, mensen uit heel Nederland komen naar ´´Eindhoven de gekste´´ toe vanwege de bekende uitgaansgebieden. Ook Bier-Eindhoven staat voor jullie klaar om aan jullie wensen te voldoen. De grootste wens tijdens carnaval is natuurlijk heel veel BIER! Wij bezorgen onze producten van 20:00 tot 06:00. Bel: 040-28 76 543.

Uitgaansgebieden in lampegat:

1.  Stratumseind: Dit is de langste ´´uitgaansstraat´´ van Nederland, hier moet iedereen ooit tijdens Carnaval zijn geweest, de sfeer die je hier beleeft beleef je nergens anders!
Met ruim 50 cafe´s en clubs  is er voor ieder persoon een geschikte kroeg te vinden, of je nu van de hardcore, hardstyle, hip hop of volksmuziek houdt bent op het stratum´s eind vind je het allemaal. Op het stratumseind vind je vooral jongeren tussen de leeftijd van 18 tot 30.

2. Wilhelminaplein: Dit is een uitgaansgebied die niet midden in het centrum ligt. Maar iets meer verstopt. Op het Wilhelminaplein kan je vooral Nederlandstalige en 80/90’s muziek verwachten

Over het algemeen is hier een oudere doelgroep te vinden tussen de leeftijd van 25-45.

3. De Markt: De Markt in Eindhoven is welbekend binnen de carnavallers in Eindhoven. Ieder jaar weer staat er een grote tent met een redelijk grote line-up met diverse carnavals / Nederlandse volkzangers. Zo hebben er afgelopen jaren artiesten zoals: Django Wagner, Grad Damen en Danny Canters gestaan. De Markt is zeer goed bereikbaar, dit komt mede doordat er een parkeergarage onder Holland Casino zit die op de Markt gevestigd zit in de Heuvel Gallerie.

4. De Dommelstraat: De Dommelstraat heeft zijn betere tijd gehad, maar tijdens carnaval is er weer volop leven in deze straat. Hier vind je vooral de wat “exclusievere” clubs / uitgaansgelegenheden van Eindhoven ook zijn er veel restaurants te vinden. Mocht je niet van het verkleden houden en toch in stijl carnaval willen vieren dan is dit volgens ons de beste plek om het te doen.

5. De studentenhuizen: De studentenhuizen geven de meeste gezellige feesten tijdens Carnaval. Helaas zijn ze niet zo toegankelijk als bovenstaande feesten, maar na een beetje zoeken heb je zo een studenten carnavals party gevonden in Eindhoven.

Carnaval Eindhoven.

Carnaval inEindhoven
Carnaval Eindhoven feest.

We zien je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *