Waarom bestellen via Bier-Eindhoven.nl?

Waarom je het beste kunt bestellen bij Bier-Eindhoven.nl zullen wij voor jou op een rijtje zetten.
Wij hebben al een aantal punten duidelijk gemaakt waarom wij de beste zijn. Bekijk de pagina waarop wij uitleggen waarom wij beter dan een standaard Biertaxi in Eindhoven zijn.

Vaste klanten die via ons bier bestellen.

Wij hebben vele terugkerende klanten die regelmatig een biertje bestellen in zowel Eindhoven,Veldhoven, Best, Aalst, Waalre, Valkenswaard, Nuenen, Son & Breugel en Geldrop. Eigenlijk hebben wij in al onze bezorg zone’s wel een of meerdere vaste klanten zitten. De bestellingen van deze klanten variëren dan tussen 15 blikken Bavaria tot aan een aantal kratten Jupiler of een 6-pack Corona.

Een van onze vaste klanten hebben wij in het kort geïnterviewd en gevraagd wat hij onze pluspunten en minpunten vindt.

Interview Marco van Bakel uit Eindhoven

Wat vind je over het algemeen van Bier-Eindhoven.nl?

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Bier-Eindhoven, jullie zijn keer op keer mijn redder in nood als ik weer zonder bier zit. Ook bestel ik wel eens wat anders als ik vergeten ben om boodschappen te doen zoals laatst wat eten voor mijn kat, tandenpasta, wat vuilniszakken, Kellogs ontbijt smacks en natuurlijk een 6-pack bier om de avond door te komen.

Wat vind je beter aan ons dan bij een andere Biertaxi?

Wat ik zeker beter vind is jullie assortiment, jullie zijn niet te vergelijken met een standaard dranktaxi omdat jullie meer dan 300 producten hebben zijn jullie meer een drank en supermarkt taxi.  Ook vind ik het fijn dat ik kan afrekenen met mijn pinpas aan de deur. En bijna vergeten te zeggen dat ik zeer tevreden ben over jullie prijzen, laatst had ik een tray Bavaria gekocht voor 15 euro en werd ook nog gekoeld thuisbezorgd!

Wat vind je minder aan ons?

Soms vind ik het wel jammer dat ik lang moet wachten, het langste dat ik heb moeten wachten is 40 minuten. Gelukkig compenseert dat weer met de andere keren dat jullie er binnen 15 minuten waren en de scherpe prijzen natuurlijk.

Wat kan er beter?

Het komt bij mij wel eens voor dat al het drank op is na 06:00 maar dan bezorgen jullie niet meer, dus jullie tijden mogen jullie van mij wel aanpassen. 
Jullie nemen regelmatig nieuwe producten in jullie assortiment maar dit mag ook wel vaker, hoe meer producten hoe fijner voor ons als klant! 
En natuurlijk de win-acties die moeten jullie ook vaker gaan houden, een gratis tegoedbon is altijd handig!

Zou je ons aanraden aan familie en vrienden?

Natuurlijk! dat doe ik al, er zijn ook heel veel vrienden van mij die regelmatig bestellen bij jullie. Vorige week heb ik nog een sticker van jullie op de koelkast van een kameraad van mij geplakt.

Wil je nog iets kwijt over ons?

Voor iedereen die wel eens zonder drank zit of gewoon geen zin heeft om boodschappen te doen raad ik aan om hier een keer te bestellen en voordat je het weer ben je een vaste klant net als mij. Uiteraard moet je wel woonachtig zijn in omgeving Eindhoven

Dit waren de woorden van Marco van Bakel die al ruim 2 jaar een tevreden klant is. Regelmatig besteld hij een traytje bier en een zak chips.

Bestelling bij Bier-Eindhoven.nl
De bestelling van Marco uit Eindhoven. Besteld via Bier-Eindhoven.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *